Kontich - FC DWM Lint B 2 - 8 (1-3) officieel 2-9

10-01-2016 | Geschreven door: webmaster


Rare wedstrijd vandaag zowel het spelbeeld in het eerste kwartier als de uitslag die de scheidsrechter op het wedstrijdblad heeft achtergelaten. Volgens mij, de ploeg en de tegenaprtij was het 2-8. De scheidsrechter heeft ons nog een bonus doelpunt toegekend.

We hebben niet gewacht om de wedstrijd in handen te pakken maar afwerken was zwakjes. Uiteindelijk kunnen we toch de weg naar het doel vinden als Yelle de bal op een hoekschop binnenwerkt. Volgend doelpunt laat zien hoe eenvoudig je tot scoren komt met enkele baltoetsen komt Kenneth in scoringspositie en reeds 0-2. Via een perfect getrapte vrije trap komt Kontich terug aansluiten. Vandaag was een wedstrijd met talrijke mooie bewegingen al dan niet gewild, uit één van die bewegingen kon Sven gemakkelijk binnentrappen en dit was dan ook de ruststand.
Na de rust hebben we niet lang moeten wachten Zure met een knappe beweging in de loop van Wes die kalm blijft en ons op vier brengt. De paal houdt ons van nummer 5 (Sven) en een onoplettendheid brengt Kontich wederom korter bij. Niet voor lang want de Zure zorgt voor een geruststellende voorsprong. Ook Sven en Wes maken hun 2de doelpunt nog vandaag. En kort na het einde slaagt ook Kenneth er nog in al moest hij op nog wat geluk rekenen als de uitkomende doelman nog even de bal tegen houdt maar Kenneth kan de bal toch nog meepikken en over de doellijn trappen 2-8.
Hierna loopt er een supporter het veld op trapt de bal met een flits over de doellijn, de scheidsrechter dei even verblind moet zijn geweest van de zon keurt dit doelpunt goed en zo kwam de eindstand op 2-9 doelpunten maker was Kristof.

Doelpunten : 0-1 Yelle, 0-2 2-8 Kenneth, 1-3 Sven, 1-4 2-7 Wes, 2-5 Zure, 2-9 Kristof

FC DWM Lint A - Kontich

20-12-2015 | Geschreven door: webmaster


De laatste wedstrijd van 2015 en waarschijnlijk laatste wedstrijd dit seizoen van Jerre (verhuisd naar Frankrijk). Met wat meer geluk kon het na 3 minuten reeds 1-0 zijn als Kenneth zich doorzet op rechts en aflegt naar het center waar Wes een stap te kort komt om aan de bal te komen. Daarna is het Kontich die baas is, wij gerbuiken iets te veel de lange bal waardoor deze steeds heel snel terug komt. Na wederom een slechte pass een snelle counter van Kontich, diep tot bijna op de achterlijn een voorzet en Denni verslaat zijn eigen doelman. Het wordt nog erger voor Denni wanneer hij de bal wegkopt uit een hoekschop wordt hij zwaar geraakt en blijft hij liggen. Kontich blijft gewoon verder spelen en weet uiteindelijk nog te scoren 2-0. Denni probeert nog wel even maar is te groggy om verder te spelen en wordt vervangen door Atik. Na een ofut op Kenneth wijst de scheids naar de stip en Jerre kan zo tijdens zijn afscheidswedstrijd nog een doelpuntje mee pikken 1-2. We noteren nog tweemaal in deze eerste helft dat het doelhout Kontich red de eerste maal na een voorzet van Matthias en de tweede maal was het Dix.
De tweede helft spelen we veel beter en is het Kontich die overgaat tot de lange ballen. Echt gevaarlijk zijn we welliswaar niet tot Atik met een afstandschot nogmaals die verdomde lat beroerd. Verder komen we niet en zo blijven we op de voorlaatste plaats hangen.

 Ploeg : Nick, MichaelR, Pieter, Ivan, Denni, Eddy, Jerre, Wes, Kenneth, Matthias
Reserven : Atik( 25' Denni gekwetst), Yelle (60' Kenneth), Stijn (70' MichaelR), Anthony (88' Jerre)
Doelpunten : 0-1 Denni (own), 1-2 Jerre (P)

FC DWM Lint A - Copain 2 - 3

06-12-2015 | Geschreven door: webmaster


FC DWM Lint B - Kalfort Daghet 3 - 2

06-12-2015 | Geschreven door: webmaster


Doelpunten : 2 X Wes, 1 X Yelle

FC DWM Lint A- Vitesse Boom 0 - -2 (0-0)

29-11-2015 | Geschreven door: webmaster


Sponsors

Laatste verslagen in een note dop

 • Kontich - FC DWM Lint A 2 - 1 (0-1) meer…

  Veel wind en regen tijdens de eerste helft. Het wind voordeel was in deze eerste helft voor ons waar

 • Kiel - FC DWM Lint B 1 - 2 meer…

 • St-Jozef - FC DWM LInt A 6 - 0 (5-0) meer…

 • RoodWit - FC DWM Lint B 1 - 8 (0-4) meer…

 • FC DWM LInt A - Self-Mate 1 - 6 (0-1) meer…

 • FC DWM Lint B - Berkenrode 4 - 3 (1-1) meer…

  In een wedstrijd waarin de tegen partij uit 4 halve kansen 3 doelpunten scoort. Is het tot de laatst

 • Mosselen op KFC LInt meer…

  Op dinsdag 10 en woensdag 11 november is het mosselsouper op KFC Lint.

 • Copain - FC DWM Lint A 1 - 2 (1-0) meer…

 • Kalfort Daghet - FC DWM Lint B 3 - 3 (2-1) meer…

  Kalfort stond terecht aan de leiding in onze reeks. En ze hadden ons vandaag echt dood gedaan als ze

 • FC DWM Lint A - Belgica 2 - 4 (1-2) meer…