Valaarhof - FC DWM Lint B 1 - 1 (0-1)

07-02-2016 | Geschreven door: webmaster


De thuisploeg van vandaag heeft een stevige thuisreputatie het verloor nog geen enkele wedstrijd op hun kunstgras. Het incasseerde ook nog maar 4 tegendoelpunten op eigen terrein.
Toch hadden we ze de eerste helft kunnen dood doen, kansen genoeg gehad en dan viel ons doelpunt nog uit een eigenaardige situatie.
Valaarhofs doelpunt viel in de tweede helft ook uit het niets, botsbal over onze doelman. Daar en tegen lieten we toch nog enkele uitgespeelde kansen liggen. Overwinning heeft er zeker ingezeten maar de bal moet dan wel over die doellijn geraken.

 Ploeg : Ief, C, MichaelR, MichaelF, Yelle, BartD, Danny, Kenneth, Sven, Zure, Kevin, Matthias J&M, Stijn, Diederik
Doelpunten : 0-1 MatthiasM
: BartD

2de Quiz FC DWM Lint

24-01-2016 | Geschreven door: webmaster


Onze tweede quiz zal plaatsvinden op 11 maart 2016 en zal wederom doorgaan in basisschool De Wilg. Start om 20:00 uur, deuren om 19:30.

D'Amigos - FC DWM Lint A 3 - 2

24-01-2016 | Geschreven door: webmaster


SK Laar - FC DWM Lint B 0 - 7 (0-1)

24-01-2016 | Geschreven door: webmaster


Voor de wedstrijd was niet iedereen gerust over een gunstige afloop. Op Laar hebben we nog niet al te veel punten geraapt.

Het zou vandaag anders uitdraaien, gedisciplineerd werd door ons de bal redelijk vlot rondgespeeld en hadden hierdoor wel een redelijk hoog percentage balbezit. Onze doelman beleefde een rustige dag in zijn achtertuin, slechts enkele ballen tussen de palen moest hij pareren en dit zonder noemenswaardige problemen. Al snel spelen we enkele uitgelezen kansen samen maar de plaatselijk doelman, tot vandaag de minst gepasseerde van de reeks, zat er telkens tussen. Uiteindelijk is het een strakke voorzet van Kenneth dewelke door Sven aan de tweede paal wordt binnen getrapt die onze score opent. Deze score wijzigt niet tot aan de rust waardoor we nog niet op rozen zitten.
In de tweede helft gaan we verder op het elan van de eerste, enkel Ivan en Stijn hebben het strijdtoneel verlaten om zich aan te sluiten bij onze grote jongens voor de plaatselijke derby. Ook MichaelR kiest om nog wat mee verder te trappen ipv huiswaarts te keren voor een feestje. Duidelijk is het wel we blijven Laar terug duwen in hun eigen verdedigingsvak en is het tweede doelpunt bijna een kopie van het eerste enkel is de afwerker van dienst Yelle. Een bal die hoog uit ons verdedigingsvak naar voor wordt getrapt wordt gemist door de plaatselijke verdediger waar Kenneth een beetje op rekende en zo kan hij met voorsprong op doel afgaan, Sven biedt zich nog aan op links maar Kenneth trapt zelf de bal voorbij de doelman 0-3. Wat later wordt een bal na een hoekschop voor ons terug het veld ingestuurd en is het de Zure die verschroeiend uithaalt van net buiten de backlijn 0-4. Laar moet de kelk tot de bodem leegdrinken en het is Atik die de bal op het juiste moment tussendoor geeft op Sven die op zijn beurt de doelman het nakijken geeft 0-5. Kort hierna een solo van Atik voor de 0-6 en het afsluitende doelpunt is van Kenneth 0-7. Er kon nog veel meer verteld worden over deze wedstrijd maar het belangrijkste vandaag is dat Kalfort Daghet punten heeft laten liggen en ons zo naar de kop positie dwingt.

Ploeg : Ief, Ivan, Danny, Stijn, MichaelR, MichealF, Yelle, Kenneth, Sven, Atik, BartD, Zure, Kristof, Wesley,
Doelpunten : 0-1 0-5 Sven, 0-2 Yelle, 0-3 0-7 Kenneth, 0-4 Zure, 0-6 Atik
: MichaelR

Afgelasting

15-01-2016 | Geschreven door: webmaster


alle wedstrijden van dit weekend 16 en 17 januari zijn afgelast.

Sponsors

Laatste verslagen in een note dop

 • Berkenrode - FC DWM Lint A 10 - 3 meer…

 • Kontich - FC DWM Lint B 2 - 8 (1-3) officieel 2-9 meer…

  Rare wedstrijd vandaag zowel het spelbeeld in het eerste kwartier als de uitslag die de scheidsrecht

 • FC DWM Lint A - Kontich meer…

  De laatste wedstrijd van 2015 en waarschijnlijk laatste wedstrijd dit seizoen van Jerre (verhuisd na

 • FC DWM Lint A - Copain 2 - 3 meer…

 • FC DWM Lint B - Kalfort Daghet 3 - 2 meer…

 • FC DWM Lint A- Vitesse Boom 0 - -2 (0-0) meer…

 • Kontich - FC DWM Lint A 2 - 1 (0-1) meer…

  Veel wind en regen tijdens de eerste helft. Het wind voordeel was in deze eerste helft voor ons waar

 • Kiel - FC DWM Lint B 1 - 2 meer…

 • St-Jozef - FC DWM LInt A 6 - 0 (5-0) meer…

 • RoodWit - FC DWM Lint B 1 - 8 (0-4) meer…